General conditions and terms of bookings2019-02-05T18:31:15+01:00

Nature-Banner-6Nature-Banner-7

Bokningsvillkor – Resegaranti- Licenser

BOKNING: Bokningar ska skickas med e-post, fax eller via post undertecknats av kunden

BOKNINGSBEKRÄFTELSE: Vid mottagen bokning skickar vi ut en bokningsbekräftelse via E-mail.

PRIVATPERSONER PRISER:  Priser på websidan gäller då privatpersoner bokar en aktivitet eller ett paket i CreActives egen produktion. Privatpriser gäller ej för affärsresor, konferens eller coorporate  där priser och betalningsvillkor förhandlas separat, i normalfallet tillämpar vi Visitas bokningregler för grupper med 10 – 30 betalningsvillkor (Kredit).
PRISER: Alla priser är netto och inkluderar moms och skatt.

BETALNINGAR: Betalning sker mot E-faktura, i normalfallet tillämpas 10- 30 dagars betalningsvillkor(Kredit) efter sedvanlig kreditprövning. Vid dags arrangemang kan betalning ske på plats med Visa/Mastercard enligt överenskommelse.

CreActive Adventure AB
Överstbyn 234
961 97 Gunnarsbyn
Sverige

Organistaionsnummer: 556621-1420

Bolaget är registerad för F-skatt.

BANK:
Handelsbanken
Box 930
971 28 Luleå

BANKGIRO:
SWEDENSWIFT: HAND SE SS
IBAN: SE18 6000 0000 0002 9756 4498
Bankkontonummer: 6201 297 564 498

Avbokning: Om avbokningen sker senare än 2 veckor (15 dagar) innan arrangemang (Dag 1), kommer vi att debitera 75% av arrangemangs kostnaderna. Om avbokningen sker 8 (1 vecka) dagar eller senare före arrangemanget eller utebliven 100% avboknings char g er.

Rumslista: Den slutgiltiga rumslistan måste nå CreActive Adventure AB senast 15 dagar innan gruppens ankomst.

ALLMÄNNA VILLKOR

Måltider: Måltider som anges i varje program. Specialkost är  normalt inte är tillgänglig. Personer som kräver specialkost på grund av medicinska skäl ombeds att meddela detta i god tid före arrangemanget.

Ingår inte i priset: Flyg, mat, drycker, alkoholhaltiga drycker och tjänster, om inget annat anges i programmet, och personlig utrustning.

CreActive Adventure AB och och våra samarbetspartners/underleverantörer: Är inte ansvarig för förändringar i program eller scheman som kan uppstå på grund av is, snö, väder, temperatur eller force majeure.

Snöskotrar och kläder: Utrustningen består av snöskotrar, som är lätta att hantera och är utvecklade för krävande förhållanden i arktiska klimat. Safaris inkluderar bränsle, olja och underhåll. I vinteraktiviteter ingår vinterkläder för alla utomhusaktiviteter.

Instruktioner och riktlinjer: Teknisk och säkerhetsmässig instruktion lämnats innan alla äventyr så att alla deltagare kan ha full kännedom om manövrering fordonen. Ytterligare vikt läggs vid de särskilda säkerhetsföreskrifter när det gäller varje aspekt av safaris.

Villkor: Föraren av en snöskoter måste vara minst 16 år. Svensk lag förbjuder köra snöskoter under påverkan av alkohol eller droger.

Försäkringar: Självrisk för skador på skoter uppgår till 8000 till 12.000 vid skada

ANKOMST FÖRSENINGAR: I en händelse av försenad ankomst på plats, behåller bolaget rätten att tilläggskostnad enligt detaljerade beräkningar för extra kostnader på grund av förseningen.

FÖRSÄKRING: Creactive Adventure AB rekommenderar alltid våra gäster att ha en giltig reseförsäkring under sina resor i Sverige och när de deltar i våra aktiviteter.

Försäkring, Licenser and Garantier.

banner_liten

Om du köper din resa av en arrangör som inte har resegaranti riskerar du att inte få tillbaka dina pengar om resan ställs in eller avbryts i förtid.  Det ska framgå av dina resehandlingar vem som arrangerar din resa. Här kan du kontrollera att den researrangör du planerar att boka resan hos har ställt garanti. Köper du en paketresa av en utländsk arrangör via en svensk återförsäljare är det återförsäljarens resegaranti du ska kontrollera.

logo_en

CreActive Adventure AB  är sedan 2001 ett licensierat fors företag hos Transportstyrelsen. Detta betyder att vi lever upp till de lagar och regler som gäller internationellt för kommersiell forsränning och forspaddling i strömmande vatten. Samtliga guider har licens som forsguide och lång erfarenhet i vår verksamhet.