Hundspannsäventyr2017-05-02T13:34:33+02:00

Hundspanns äventyr

Rekommenderas från 5:e januari – 15:e april 2016

Priser baseras på minimum 2 personer

En timmes tur

Vi tillhandahåller varma kläder och du kommer upptäcka kraften hos en alaskan husky under en timslång tur genom de snötäckta, vackra tallskogarna  kring Luleå. Kort stopp för varm dryck intill brasan.

Pris från: 1350 SEK per person

Två timmars tur

Vi tillhandahåller varma kläder och du kommer upptäcka kraften hos en alaskan husky under en två  timmar lång tur genom de snötäckta, vackra tallskogarna kring Luleå. Stopp för varm dryck och smörgås intill brasan.

Pris från: 1520 SEK per person

Kör ditt eget spann

Vi tillhandahåller varma kläder och du kör din egen släde med tre till fyra alaskan huskier under en tre timmar lång tur genom de snötäckta, vackra tallskogarna  kring Luleå. Stopp för varm dryck och smörgås intill brasan.

Pris från: 1875 SEK per person

Huskyförarkurs

Under en hel dag får du lära dig allt om en alaskan husky. Hur du kör ditt eget hundspann, selar hundarna, kommandon, kurvtagande, bromsteknik med mera. Det här är ett riktigt äventyr där guiderna kommer att dela sin kunskap och erfarenhet med dig. Lunch och middag i traditionell samisk kåta i de snötäckta, vackra tallskogarna kring Luleå.

Pris från : 3950 SEK per person

Inkluderat i priset: Varma kläder, moms 25%

Ej inkluderat i priset: alkoholhaltiga drycker, transferresor till utgångspunkt för huskyäventyr.

CreActive har inte egna huskies men vi samarbetar med de bästa husky företagen i vår närhet och hjälper gärna till att boka er upplevelse i kombination med våra äventyr!

Vi samarbetar med Matti och Stina  på Jokkmokkguiderna, Caisa och Ulf på Svedjekojan och Kim och Linda på Laplandhusky!