Rafting group in Swedish Lapland
Heli Rafting in Swedish Lapland
Rafting in Kalix River Swedish Lapland
Heli Rafting in Swedish Lapland
Äventyrskonferens2017-05-02T13:34:32+02:00

Äventyrskonferens i svenska Lappland

Programexempel för 50 personer 3 nätter / 4 dagar

Dag1

Vid ankomst till Luleå flygplats på eftermiddagen möter guider från CreActive för transferresa (10 min) med privat buss till Hotell Nordkalotten. Innan avfärd med bussen tar vi en välkomstdrink i Gate Nordkalotten, en samekåta 150 meter från flygplatsen. Vid ankomst till hotell, incheckning i dubbelrum med privat bastu.

Huskytur vid Nordkalotten: hundarna skäller och är ivriga på att ta dig med på en halvtimmes hundspannssafari genom tallskogen på Kallaxheden. Vi stannar efter vägen för varm dryck.

Middag på restaurang Åtta Årstider: en tvårättersmiddag bestående av lokala specialiteter som lax, ren och älg serveras. Efter middagen, hotellets bastu och relax-avdelning finns tillgängligt för den som vill.

Dag 2

Skandinavisk frukost serveras i restaurang Åtta Årstider.

Mötestid: konferensrum för 50 personer med alla tekniska hjälpmedel på Hotell Nordkalotten. Kaffepaus med smörgås.

Lunchbuffé serveras på Hotell Nordkalotten

Isbrytartur (4 timmar). Privat busstransfer från Hotell Nordkalotten till Piteå, cirka 40 min. Under den fyra timmar långa turen kan du prova på att bada bland isflak i överlevnadsdräkt. Du får en visning av fartyget och får lära dig lite om sjöfart, isbrytning och the Arctic Explorer. En lättare måltid serveras ombord.

Middag, bastu och avkoppling på Hotell Nordkalotten: trerättersmiddag serveras på Hotell Nordkalotten. Bastu och avkoppling efter middagen. VIP-entrébiljetter till Luleås populäraste nattklubb, Cleo, inklusive välkomstdrink. Luleå erbjuder ett brett utbud av pubar och diskotek. Privat busstransfer tillbaka till Hotell Nordkalotten på kvällen.

Dag 3

Skandinavisk frukostbuffé serveras i restaurang Åtta Årstider. Avfärd till Brändön med privat buss.

Vinterolympiaden: en blandning av spännande vinteraktiviteter i man mot man stil under hela dagen inklusive utomhuslunch i samekåta. Fortsatta utomhusaktiviteter fram till lunch. Snöskoterslalom, sparkstöttingtävling, yxkastning, isbowling, snöskulptering, snö-volley osv.

Bastu på is: innan middagen kan gruppen njuta av bastu och badtunna på Brändön med isvakbad och koppla av vid baren i samekåtan

Middag: en fin trerättersmiddag serveras i den timrade restaurangen på Brändön bestående av det bästa köket från havet och skogarna i Lappland. Sen kväll, privat busstransfer tillbaka till Hotell Nordkalotten för övernattning.

Dag 4

Skandinavisk frukostbuffé serveras i restaurang Åtta Årstider. Utcheckning och guidad rundtur i privat buss runt Gammelstads Världsarv och i Luleå. Stopp för shopping i centrala Luleå på egen hand. Lunch i centrala Luleå. Privat busstransfer till flygplatsen med guide från CreActive.

 

Pris: från 11 295 SEK per person inklusive moms (25%) med 50 betalande gäster

Inkluderat i pris: alla transfers, välkomstdrink, 3 nätter i dubbelrum på Hotell Nordkalotten, värmeutrustning för alla aktiviteter, huskytur dag 1, tvårättersmiddag på restaurang Åtta Årstider, konferensrum 50 personer inkl kaffe och smörgås, 4 timmars isbrytartur inkl isbad och lätt måltid, bastu och relax på Hotell Nordkalotten, trerättersmiddag på hotell, VIP-biljetter inkl välkomstdrink, vinterolympiad på Brändön inklusive utomhuslunch, bastu och avkoppling vid isbastu, trerättersmiddag på Brändön. Guidad tur i Luleå och Gammelstad inkl lunch, guide/reseledare från CreActive dag 1-4

Ej inkluderat i pris: utrikes och inrikes flyg, alkoholhaltiga drycker eller personliga föremål.