Rafting in Swedish Lapland
Multisport vecka i Swedish Lapland2017-11-30T20:12:43+01:00

Lappland multisport vecka

 

Dag 1

Ankomst – incheckning briefing

Våra guider möter er på flygplatsen. Minibuss transfer till Råne älvdal, Check in i fina 4 bäddsstugor. Middag och övernattning i 4 – bäddsrum på det trevliga och bekvämt Sörby Turism. Briefing över veckan med  era guider efter middagen. Möjligheter att bastu vid sjön för den som vill.

Dag 2

Frukost.

Havskajak dagstur – Råne skärgård

Transfer till Rörbäck Hamn. Först gör vi en säkerhets och paddel instruktion innan vi paddlar ut från Rörbäck hamn. Stopp och lunch på Bergön och en kort vandring i skärgårds skogen. Vi paddlar vidare till de yttre öarna ifall väder och vind är bra annars håller vi oss inomskärs. Tillbaka till Rörbäcks hamn på eftermiddagen. Transfer tillbaka till Sörby Turism. Två rätters middag, möjligheter till bastu. Övernattning i stugor.

Dag 3

Frukost.

Forsränning på Kalixälven

Det bästa av paddel äventyr på Kalixälven. Forsränning klass II-IV. Transfer från Sörby turism till Kamlunge forsarna. Vi utrustar dig med flytväst, våtdräkt, hjälm och våtskor. Efter säkerhet och paddel instruktion vi göra en 4 timmars längs de vackra och dramatiska  Kamlunge forsarna.  Stop vid älvstranden för Lunch. Beroende på vattennivån i älven  vi använder olika farkoster från uppblåsbara 2 mans  kanoter till 9 manna flottar. På eftermiddagen transfer tillbaka till Sörby turism. Två rätters middag, möjligheter till bastu. Övernattning i stugor.

Dag 4

Frukost.

Mountainbike i skogslandet

Trevligt och spännande mountainbike i omgivningen av Råne älvdal. Vi cyklar på en  blandning av vägar, stigar  med några upp och nedförs backar. Goda chanser att se vilda djur. Stopp för lunch på någon vacker plats. Tillbaka till Sörby turism sent på eftermiddagen. Två rätters middag, möjligheter till bastu. Övernattning i stugor.

Dag 5

Frukost.

Sport klättring – Dödlarsberget

Prova på bergsklättring med topprep  på Dödlarsbergets klippor. Transfer från Överstbyn till Dödlarsberget nära Storforsens naturreservat. Vi gör ett kort besök på Storforsen lunch på toppen med en spektakulär utsikt över älvdalen. Klättring i klass 3 -8 på bultade leder. I slutet av eftermiddagen tillbaka till Sörby Turism. Två rätters middag, möjligheter till bastu. Övernattning i stugor.

Dag 6

Fri dag  för egna aktiviteter  – Avresa

Frukost ledig dag för egna aktiviteter. Transfer till Luleå centrum. Fri dag för shopping eller andra aktiviteter i Luleå. Transfer till flygplatsen i eftermiddag.

Pris: SEK  14  250 per person inkl. Moms (25%) (4-8 betalande gäster)

Priset inkluderar: Professionella och licensierade guider, alla transfer med bil eller minibuss, samtliga måltider, tilltugg och alkoholfria drycker. Del i fyrbädds stuga, aktiviteter med utrustning enligt ovanstående program.