Snöskovandringar2017-05-02T13:34:33+02:00

Snöskovandringar

Dagstur

CreActives guider möter dig på hotellet efter frukost. Transferresa till det vackra skogslandet längs Råneälvdalen. Vi utrustar dig med varma kläder och snöskor eller turskidor. Vi gör en hel dags tur i skogslandet där vi ser på djurspår och lär oss om Lapplands nordliga skogar. Halvvägs stannar vi för en utomhuslunch runt en brasa. Du kommer att lära dig av din guide hur man gör upp eld i snö och olika överlevnadstekniker i polarlandskap. Efter lunchen försöker vi nå en hög topp med fantastisk utsikt över den stora tallskogen. Goda möjligheter att se älg i vinterlandskapet och orre. Efter en hel dags äventyr i djup snö blir det transferresa tillbaka till staden och hotellet.

Varaktighet: 6 timmar

Min: 2 personer – max 10 personer

Pris: 1575  SEK per person (min 2 personer – max 10 personer)

Inkluderat i priset: moms 25%, transferresor, snöskor/turskidor, varma kläder, utrustning, utomhuslunch

Ej inkluderat i pris: alkoholhaltiga drycker eller personliga föremål

 

Tvådagarstur med övernattning i timrad stuga

Creactives guider möter dig på hotellet efter frukost. Transferresa till det vackra skogslandet längs Råneälvdalen. Vi utrustar dig med varma kläder och snöskor eller turskidor. Vi gör en hel dags tur i skogslandet där vi ser på djurspår och lär oss om Lapplands nordliga skogar. Halvvägs stannar vi för en utomhuslunch runt en brasa. Du kommer att lära dig av din guide hur man gör upp eld i snö och olika överlevnadstekniker i polarlandskap. Efter lunchen försöker vi nå en hög topp med fantastisk utsikt över den stora tallskogen. Goda möjligheter att se älg i vinterlandskapet och orre. Efter en hel dags äventyr åker vi med skoter och släde till vår vildmarkscamp för middag, bastu och övernattning i bekväma sängar. Övernattning. Frukost serveras på morgonen innan vi åker tillbaka till Luleå

Varaktighet: 24 timmar

Min: 2 personer – max 10 personer

Pris: 2650 SEK per person (min 2 personer – max 10 personer)

Inkluderat i priset: moms 25%, transferresor, snöskor/turskidor, varma kläder, utrustning, utomhuslunch, middag övernattning.

Ej inkluderat i pris: alkoholhaltiga drycker eller personliga föremål