Bergsklättring i Swedish Lapland2017-05-02T13:34:32+02:00

Bergsklättring Swedish Lapland

CreActive erbjuder sportklättring på flera bra platser i Swedish Lapland. Vi kan ordna transfer till platserna och ge er den support ni behöver för att hitta ert favoritställe. För nybörjare eller grupper så anordnar vi  prova på arrangemang utifrån era förutsättningar på ett säkert sätt. Klättra olika svårighetsgrader på topp rep och prova på spännande och nervkittlande repellering med professionell instruktör och all nödvändig utrustning.

 

Sportklättring

CreActives guider välkomnar er på plats vid Dödlarsbeget i närheten av Storforsens naturreservat. Vi utrustar er med selar och hjälm innan vi gör en säkerhetsgenomgång för att ni ska känna er trygga på berget. Vi provar sedan på toppreps klättring i stigande svårighetsgrader på olika klätter leder . Vi anpassar svårighetsgraden utifrån era kunskaper. Lättare lunch serveras på berget med spektakulär utsikt över Pite Älvdal. När vi klättrat färdigt för dagen avslutar vi med en vandring i Naturreservatet kring Storforsen, Europas största fri fallande fors.

Tidsåtgång 6-8 hours

Pris från: SEK 1290 per person

Ingår: Guide, utrustning och  lunch.

 

Repellering på Snipberget i Råne Älvdal

CreActives Guider möter upp i Niemisel, vi utrustar er sedan med Hjälm och sele innan vi vandrar upp till Snipens berömda klippa.  Efter säkerhetsgenomgång så göt vi en lättare klättring upp ovanför klippan där vi sedan kommer att repellera ca 25 meter ut över ett överhäng med härlig utsikt över Råne Älvdal. Garanterat spännande och nervkittlande med en rejäl dos adrenalin!

Fika kring lägerlden serverass uppe på klippan.

Tidsåtgång ca 2 timmar

Pris från: SEK 695 per person

Ingår: guide, utrustning och fika.