Team Creactive2020-05-04T12:48:38+02:00

Team Creactive

Love Rynbäck

Ägare och verkställande direktör för CreActive Adventure sedan 2001. Men än 25 års erfarenhet av guidning i Lappland. Gillar att vara utomhus med grupper istället för inne på kontoret. Licensierad forsrännare och forsräddare, brandman och inte lite tokig. Ansvarig för alla expeditioner, året om, i varmt såväl som i kallt väder. Ser till att våra gäster får den bästa möjliga upplevelsen av sin vistelse uppe i Lappland, tillsammans med oss på våra äventyr. Gillar när det är riktigt kallt och djävligt. Förutom då han är å semester i lågsäsong och dedikerar sig åt flugfiske på tropiska  turbofiskar med sina Kubanska guidekollegor…

Petter Forsmark

En riktig äventyrs guide med många strängar på sin lyra. Snickare, heltokig forspaddlare, isklättrare och grym yrkes snickare med forskajak och snöskoter på pickupflaket. Ett ständigt leende och obotlig entusiasm då han jobbar åt CreActive. Känn er säker då Petter är med er i strömmens virvlar!

Ulf Landström

Ulf är vår mest erfarne snöskoterguide i fjälltrakterna. Med sina 20 år i Fjällräddningen kan du vara säker på att han inte leder dig vilse när han är framför dig. Älskar naturen och gör vad som helst för dig som kund för att du ska få en bra upplevelse av de svenska fjällen. Han föredrar riktigt vinterklimat framför sommarvärme. Då han inte är i Thailand på semester i november förstås!

Liza Löfgren

Guide och Administratör. Liza sköter webb och sociala medier på CreActive Adventure samt administration. Ni möter Liza på en del av våra äventyr, Liza är även en mycket duktig kock, hon tar fram det bästa ur Swedish Laplands fina råvaror. Sambo med Love.

Johan Sköld

En klippa som varit med oss för starten….1997 kom vi till bekantskap, klättrare, paddlare och forsguide. Glad, trevlig och fokuserad på sina kunder. Tokig på rätt sätt och en bra kompis med naturen och norrland i fokus, ni kommer att trivas då Johan är med. En riktig guide helt enkelt….